En milepæl

21. februar 2017 21:22 , af Carl-Erik Nielsen

Idag har vi nået en milepæl i Laugets historie.

Idag kunne man her på hjemmesiden se det samlede antal medlemmer og antal personer på venteliste nå ialt 1.000 personer. Vi er således 638 medlemmer og 362 personer på ventelisten. Ialt 1.000, hvor vi for bare 10 år siden kun havde 250 på medlems- og venteliste tilsammen.

Forklaringen på denne kraftige tilgang er utvivlsomt en kombination af, at vinterbadning bliver stadig mere populært, og at vi har fået vores nye hus med sauna.

Personligt glæder jeg mig over denne udvikling velvidende, at der er en del blandt vore medlemmer, som er bekymrede for, at vi mister det sociale sammenhold og den særlige sjæl, som vi har i Lauget. Min vurdering er, at både sjælen og sammenholdet lever i bedste velgående sammen med de mange nye medlemmer, som vi har budt velkommen til. Det er også min vurdering, at vi kan fortsætte denne positive udvikling og også fremover absorbere mange nye vinterbadere som medlemmer og byde dem velkommen i vores store familie.

Men vi skal alle - nye som gamle medlemmer - fortsat arbejde med at bevare det fine fællesskab og den særlige sjæl, som har kendetegnet Lauget i så mange år.Høvding Carl-Erik Nielsen