Medlemskab

Vedbæk Vikingelaugs historie går tilbage til 1975. I lauget, tegnet af bestyrelsen, hylder vi vores vikingetraditioner som du kan læse om i vedtægterne. Lauget er for aktive vinterbadere fortrinsvis bosiddende i Rudersdal kommune som betyder, at 10 personer fra Rudersdal inviteres ind for hver person uden for.

I december 2023 var vi 1.338 medlemmer og havde 411 på venteliste, heraf 188 uden for Rudersdal. Bor du ikke i Rudersdal har medlemskab pt. lange udsigter desværre.

Det er Generalforsamlingen i september, der beslutter hvor mange der skal inviteres ind til sæsonstart i oktober efter kommune og opskrivningsdato. Det er derfor umuligt at oplyse om hvornår man tilbydes medlemskab, men er du allerede skrevet op kan du oppe i højre hjørne logge ind og se hvor du står.

Hvis man ønsker det, kan man blive vikingedøbt. Kravet er 60 badninger i én sæson fra første søndag i oktober til sidste søndag i april. Når man har været i Øresund, registrerer man det selv i vores system. Efter endt sæson trækkes listen af dåbskvalificerede, som tilbydes dåb i januar året efter.

Klik her og læs mere om vilkårene og skriv dig op.
NB! For at se den side må du ikke være logget ind