Elektronisk baderegistrering

19. september 2017 07:21 , af Anders Svanholm Rosenbeck

Kære medlemmer,

Som annonceret på generalforsamlingen går vi over til elektronisk baderegistrering når sæsonen starter 1. oktober. Formålet er dels at give nye muligheder, dels at eliminere manuelt optællingsarbejde.

Der er allerede 70 medlemmer der har prøvet at registrere badning på skærmen, der er opsat i gangen ved badefaciliteterne. Men det er ikke det hele. Der er også mulighed for at registrere badning på egen computer, tablet eller telefon når man er logget ind på vores hjemmeside:

Klik på ”Baderegistrering” i menuen ”Kun for medlemmer”. Man kan registrere dags dato eller bagud i tid hvis man har glemt en registrering, og man kan slette en registrering hvis man har fået lavet en ved en fejl. Herudover kan man følge med i sine egne registrering. Systemet er lavet med simpel brug for øje, men hvis der er behov for det vil jeg opfordre til at vi simpelthen hjælper hinanden med at komme godt i gang.

Bemærk at gamle enheder, om det er computer, tablet eller telefon, kan have problemer med at køre moderne hjemmesider. Det gælder også vores hjemmeside, herunder systemet til baderegistrering.

Prøv det meget gerne af allerede nu og meld tilbage hvis der er fejl vi ikke lige har fået fanget i testperioden :)

Vh Anders