Genindførelse af Coronapas

10. november 2021 08:40 , af Steen Lindholm

Smitten i samfundet stiger desværre voldsomt for tiden, - også blandt laugets medlemmer. I den situation er det for bestyrelsen en høj prioritet fortsat at holde Asgaard åbent. For at begrænse smittemulighederne i huset har vi derfor besluttet at følge folketingets / regeringens linie ved at genindføre af coronapas som adgangskrav til Asgaard.

Fra og med fredag den 12. november vil der således ikke være adgang til Asgaard uden gyldigt coronapas. Vi har ikke mulighed for kontrol ved indgangen, men medlemmer af bestyrelsen vil foretage stikprøver, og overtrædelse af adgangsbestemmelserne kan medføre inddragelse af nøgle og i gentagelsestilfælde ekskludering af lauget.

Samtidig indskærper bestyrelsen det allerede eksisterende forbud mod at medtage gæster i Asgaard. Der er for tiden kun adgang for medlemmer, og dette gælder nu også arrangementer i Valhal.

Forholdsregler ved positiv coronatest: Skulle man være så uheldig at blive smittet eller testet positiv, må man fremover selv sørge for at informere de personer, man har været sammen med i Asgaard. Man kender muligvis ikke alle ved navn og bør derfor supplere med et opslag på Medlemmernes opslagstavle om, at man er testet positiv og hvornår man selv har været i huset.

Lad os fortsætte med ikke bare at passe på os selv, men også på hinanden. Hold afstand og sprit af!

Høvdingen