Guldopkrævning på vej

24. september 2023 13:50 , af Torben Wiese

Kære ædle vikinger,

Så nærmer sig snart den tid, hvor vi skal udrede vores årlige hyldest og med udgangen af oktober sender skattemesteren en e-mail med opkrævningen.

Når optagelsen af vores nye Skjoldunger er gennemført midt i oktober, modtager I en e-mail fra Skatmesteren med opkrævningen af det beskedne kontingent på 500 guldstykker for den kommende vikingesæson. Betaling kan kun foregå gennem vores system

Hvis I har tvivl om, hvordan I skal overføre guld til vores skattekiste, henvises der venligst til 'Log ind vejledning' og 'Betalingsvejledning' på forsiden af vores hjemmeside.

Det bør understreges, at det er den enkeltes ansvar at holde deres e-mail og øvrige runedata opdateret, således at opkrævningen modtages korrekt.

Vær også opmærksom på, at hvis betalingsfristen overskrides, vil ens nøglebånd blive deaktiveret uden yderligere advarsel og vil først blive genaktiveret, når guldet er betalt.

Hvis I ønsker at træde ud af lauget, kan I gøre det selv gennem 'Udmeldelse' i hjørnet, når I er logget ind på vores digitale runesten.

Vi glæder os til en god og kold vinter.

Hil, hil, hil

Torben Wiese

Høvding