Log ind for medlemmer

12. oktober 2018 07:13 , af Anders Svanholm Rosenbeck

Kære medlem,

For at få fuld gavn af dit medlemskab er log ind til vores hjemmeside vigtig. Her kan du rette dine personlige oplysninger og din e-mail, ændre dit kodeord, tilmelde dig arrangementer som fx vores populære saunagus, anmode om lån af Valhal til private arrangementer, betale for østers når vi fejre Vintersolhverv etc. Sidst men ikke mindst kan du registrere dine badninger, for bl.a. som skjoldunge, at kvalificere til vikingedåb.

Baderegistrering kan foretages på skærmen i lauget (uden log ind), men også på egen skærm under "Kun for medlemmer" menuen, som du ser når du er logget ind. Det fungerer fint via computer, men også via browseren på en nyere mobiltelefon eller tablet, dog ikke på ældre iPads/iPhones.

Dit medlemsnummer er dit brugernavn ved log ind. Grundet persondataforordningen, der trådte i kraft i foråret, og tidligere sikkerhedsbrister, som Høvdingen har orienteret om, skal der anvendes et "sikkert" kodeord. Det skal være mindst seks karakterer langt og indeholde minimum et tal, et lille bogstav, et stort bogstav og et specialtegn (fx $ eller @).

Hvis du vil sætte dit kodeord eller du har glemt dit kodeord gør du følgende:

  1. Klik "Log ind" oppe i højre hjørne på hjemmesiden vedbaek-vikingelaug.dk
  2. I vinduet der kommer op, klik på knappen "Glemt login?"
  3. Indtast den e-mailadresse som du er registreret med i systemet og klik "Send"
  4. I den e-mail du modtager står der "For at sætte dit kodeord: klik her" - gør det!
  5. På den side der åbner, indtast nyt kodeord i begge felt og klik ”Gem”

Hvis du har lidt svært ved det er der altid hjælp at hente via undertegnede eller blandt vores over 950 medlemmer :-)

Hil hil hil
Listemesteren