Mere information om generalforsamlingen

27. november 2022 15:03 , af Steen Lindholm

Situationen taget i betragtning finder Bestyrelsen det relevant at have en dirigent for den ekstraordinære generalforsamling, som ikke selv er medlem af Vedbæk Vikingelaug. Vi vil derfor på onsdag indstille til generalforsamlingen at vælge professor, dr.jur. Hans Gammeltoft-Hansen til dirigent. Han er en højt respekteret jurist og var i 25 år Folketingets ombudsmand og turde være garant for, at generalforsamlingen foregår med overholdelse af vore demokratiske spilleregler.
Samtidig gør vi endnu en gang opmærksom på, at ud over den valgte dirigent vil kun medlemmer med betalt årskontingent kunne deltage i generalforsamlingen. Det bliver således ikke muligt hverken for pressen eller andre udefra kommende personer at få adgang.
Bestyrelsen skal endnu en gang understrege vigtigheden af, at så mange medlemmer som muligt møder op onsdag aften klokken 19.00 og giver deres mening til kende. Dagsordenen rækker jo langt videre end saunaspørgsmålet, og resultatet af tillidsafstemningen kan få vidtrækkende konsekvenser for laugets fremtid. Adressen er som tidligere nævnt Birkerød Gymnasium, Søndervangen 56, 3460 Birkerød, og om aftenen er der fri parkering enten ved skolen eller ved idrætscentret i nærheden.