Oktoberbrev

14. oktober 2020 17:21 , af Steen Lindholm

Vinterbadesæsonen er nu i fuld gang, og vi har haft nogle utroligt smukke morgener med forfriskende vandtemperaturer.

Covid-situationen præger stadig vor gøren og laden, - både i det private og i vikingelivet. På broen har Rudersdal Kommune nu opsat et skilt, hvor det maksimale antal badegæster på brohovedet er angivet, og vor BorgMester har ligeledes på selve broen fæstnet opslag, der skal minde os om begrænsningerne.

Hvad sauna-situationen angår, følger bestyrelsen stadig smittesituationen nøje, og jeg kan forsikre saunaglade medlemmer om, at bestyrelsen ikke har nogen interesse i at holde saunaen lukket længere end nødvendigt. Vor BorgMester er i løbende dialog med både DGI (vor landsorganisation) og Rudersdal kommune, og vi følger udviklingen uge for uge. Tak for alle gode input. I en forening med flere end 1.200 medlemmer er der naturligvis mange forskellige meninger, men meldinger om, hvordan man håndterer situationen andre steder, kan vi desværre ikke bruge til ret meget, eftersom hvert sted har sine egne logistiske udfordringer. Samtidig stritter talrige videnskabelige undersøgelser i forskellige retninger. Det er således muligt for enhver af os at finde det argument for eller imod saunaen, som passer til ens egen opfattelse af situationen, og mon ikke alle argumenter har været fremført i den åbne debat på hjemmesiden?

Jeg kan kun gentage, at bestyrelsen er klar til at åbne saunaen, så snart det efter vort skøn er forsvarligt. Indtil da må vi glæde os over vort havbad, der jo er pragtfuldt selv uden sauna.

Hil hil hil

Steen Lindholm, Høvding