Tragisk hændelse

2. marts 2020 23:22 , af Carl-Erik Nielsen

Her til aften har en mand tilsyneladende begået selvmord fra den gamle badebro. 

Flere af vore medlemmer sad i saunaen og så manden gå ud på broen uden at skænke det en særlig tanke. Kort tid efter blev manden fundet livløs i vandet, og der blev slået alarm til 112. Af forskellige årsager blev der, angiveligt med alarmcentralens mellemkomst, givet besked om ikke at røre ved manden, og at redningsfolk straks ved ankomsten ville tage sig af situationen. Redningstjenesten nåede kort efter frem og overtog situationen, og medlemmerne kunne iagttage, at der øjensynligt blev forsøgt livreddende førstehjælp på den livløse mand, inden han i hast blev kørt væk. 

Blandt vores medlemmer opstod der en negativ reaktion over at være blevet beordret til ikke at gøre noget, og de er alle stærkt påvirkede over hændelsen. Vi har derfor skaffet en krisepsykolog, som har haft samtaler med de berørte i Valhal. 

Krisepsykologen har anbefalet, at vi kommunikerer om hændelsen til vores medlemmer, som hermed gøres, og er der blandt vore medlemmer andre, der har været vidne til denne tragiske hændelse, og som er påvirket heraf, så bistår vi gerne med at skaffe professionel hjælp.

 

Høvding Carl-Erik Nielsen